3/05/2015

Nutella täidisega šokolaadimuffinid

Otsustasin pärast Homeartis saadud I-think-I-just-died-and-went-to-heaven Nutella muffinit ka ise neid kodus teha proovida. Mina tegin küll riisijahuga, sest ei saa gluteenitalumatuse tõttu nisujahu süüa, aga soovitan kasutada pigem teist. Seda puhtalt seetõttu, et tänu riisijahule oli muffinitel kerge riisi maitse juures mis võib nii mõnelegi harjumatu olla.

2 muna
300 g nisujahu
80 g kakaopulbrit
2 tl küpsetuspulbrit
1/4 tl soola
200 g mett
100 g võid
250 ml kookospiima
100 g tumedat šokolaadi
12 tl Nutellat


Kuumuta ahi 200 kraadini. Määri muffinivormid võiga, et pool muffinit hiljem vormi ei jääks. Sega omavahel jahu, kakaopulber, küpsetuspulber ja sool ning aseta hetkeks kõrvale. Teises kausis klopi munad õrnalt vahtu ning lisa kookospiim, või ja mesi. 
Add one to another and you're almost done.


Tõsta supilusikatäie jagu tainast muffinivormi, pane selle peale teelusikatäis Nutellat ning peida magusalembeliste karude eest kiirelt veel ühe kihi tainaga. Make sure, et vorm oleks täidetud. Korda 12 korda. 
Peale puista tumeda šokolaadi tükke.
Aseta ahju ning küpseta 20 minutit.



Naudi Panda hipster kohviga, mille leiad eelmisest postitusest.

Bon Appétit!

Bear

3 comments: