4/25/2015

Chocomania

We are back STRONG pärast väikest pausi - lubage meil teile esitleda ehtsat Itaalia šokolaadikooki! Retsept pärineb Panda kingitud "The Food Of Italy" raamatust, millest ma ei ole veel ainsatki retsepti leidnud mida näpud ei kiheleks järele proovima. Itaaliast rääkides, ostsime Pandaga Itaaliasse piletid ära, 15-22 september (mille sisse jääb ka Panda 29. sünnipäev). See on ühtlasi meie esimene suurem reis koos, we're so excited and we just can't hide it. 
Here's a taste of what we'll be getting into.



Koostisosad

200g kvaliteetset tumedat šokolaadi
125g võid
4 muna
200g suhkurt
3 spl nisujahu
Tuhksuhkur (valikuline)

---

Sulata keeva vee kohale asetatud kausis šokolaad ja või (N.B. kauss ei tohi vett puudutada). Vahusta munakollased suhkru ja kahe supilusikatäie jahuga ning sega seejärel sulanud või ja šokolaadiga.  Vahusta munavalged kõvaks vahuks ja lisa ülejäänud koostisosadele. Määri 30cm läbimõõduga koogivorm võiga ning puista üle järelejäänud jahuga. Vala šokolaadisegu vormi ja lase sel 140 kraadi juures 45 minutit küpseda. Soovi korral kaunista tuhksuhkruga.

Buon appetito!

No comments:

Post a Comment