9/15/2014

Panda teeb seeni Vol. 2





Vaja läheb

100 g Saaremaa võid
2 sibulat
2 küüslaugu küünt
2 värsket punast tšillikauna
200 g Lepasuitsu Eesti juustu
3 supilusikatäit Maille Au Miel sinepit
Näputäis soola ja pipart
600 g lehttaigent
0,5 kg seeni
1 muna
(Karu taimetoitlaste rull)

+ 300 g suitsusinki
(Panda soovitusel nendele kellele meeldib liha)

Antud koostisosadest saate 2 rulli, nii et saate kohe mõlemad ära proovida.

Järgmiseks...

Esmalt pese ning haki seened. Seejärel pruunista need võis koos hakitud sibula ja küüslauguga. Aseta segu kaussi, lisa sool ja pipar, hakitud tšillikaunad, sinep, riivjuust ning suitsusink (Panda versiooni kohaselt). Tee segust taigna ühte serva pikk vorst ja keera see rulli, mille pintseldad pealt munaga.
Küpseta 200 kraadi juures 25 minutit.

The Secret Life of Bear and Panda

Vahepeal oleme tülitsenud ja jälle ära leppinud, nagu igas normaalses suhtes kombeks. Suhe ilma tülideta oleks suhe kus jäetaks palju asju kaaslasele ütlemata. Kahju on sellest, et meie erimeelsuste tõttu jäi meil armsa Liisi sünnipäevale minemata. Õnneks sai kingitus - Reese's Peanut Butter Chocolate Chip Cookie Cake edukalt sünnipäevalapsele toimetatud (mille retsepti luban järgmiseks postituseks). Üle pika aja oli meil mõlemal vaba nädalavahetus. Külastasime NOPi Gurmeeturgu, käisime Panda isaga söömas, kallistasime ja musitasime meie uuel suurel diivanil (Aitäh Kati!), tegime selfiesid ja mõnulesime hubases Carmen Cafes (Rotermannis) ning pühapäeval tegi Panda rulli ja magustoitu (millest tuleb ka postitus varsti, no hints, sneaky sneaky). Meanwhile kirjutage ja joonistage mida tahaksite rohkem kuulda ja/või näha, sest see on tasuta ja tahtmise korral anonüümne. 

Yours truly,

Bear
















No comments:

Post a Comment