1/20/2015

Kreeka jogurti vaht ahjuõuntega



Koostisosad

6 Royal Gala õuna
1 granaatõun
1 pakk mandleid
3 spl kaneeli
1/2 tl kardemoni
3 spl suhkrut
200 g kodujuustu
200 g Kreeka jogurtit
200 ml vahukoort
1,5 dl mett

Valmistusaeg: 30 minutit
Kogus: 2 portsjonit

Valmistamine

Pese õunad, eemalda õunasüdamikud ja lõika sektoriteks. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga, kuhu aseta kaneeli, suhkru ja kardemoniga maitsestatud õunasektorid. Küpseta 200 kraadi juures 18-20 minutit.
Mikserda kodujuust meega ühtlaseks püreeks, millele lisa segades juurde Kreeka jogurt ja vahustatud koor.
Koori granaatõun. Blenderda mandlid.
Serveeri:
1. ahjuõunad
2. kreeka jogurti vaht
3. mandlipuru
4. granaatõuna seemned.

Bear and Panda Adventure Time

Täna otsustasime ennast lõpuks kokku võtta ja Tallinna Botaanikaaeda külastada. Panda kurtis terve tee sihtpunkti sõites kui väsinud ta sellest sombusest ilmast on ning et päike võiks kasvõi korrakski välja tulla. Olime vist ligikaudu 15 minutit kohapeal olnud kui päike paistma hakkas, mis muutis selle kogemuse veelgi mõnusamaks. Keskkond on sootuks teine kui see millega me igapäevaselt harjunud oleme, mis muudab selle suurepäraseks kohaks kus vahetevahel oma patareisid laadimas käia. 

Ülevalpool on paar pilti meie NOPi hommikusöökidest - pošeeritud munad suitsulõhe ja avokaadoga tumedal maheleival ning NOPi granola kreeka jogurti ja hooajaliste puuviljadega (millest saime inspiratsiooni meie magusaks retseptiks). Üks hubasemaid kohti kesklinnas, isegi Ines nõustuks, kes oli otsustanud samal hommikupoolikul päeva tähtsaimat einet just sinna nautima tulla.

Küsimus: 
Kuidas me oma õhtupoolikud tavaliselt veedame?

Vastus:
Meie blogi vaadates ei usukski võib-olla, et me oleme tegelikult suhteliselt igavad inimesed. Käisime viimati klubis vist pool aastat tagasi, sest mõte järgmise päeva pohmellist tõstab mõlemal ihukarvad püsti. Meie jaoks ei oma tähtsust kas on esmaspäeva või reede õhtu, sest diivanil väike kiusamine multikate vaatamise juurde on alati parim võimalik variant.

That's all Folks! 
Vaadake vahepeal Meisterkokka ja hoolitsege teineteise eest (loe: surprise breakfast/lunch/dinner).


























No comments:

Post a Comment