6/18/2015

Juustu- ja spinati pallid









See retsept on saadud The Food of Italy raamatust, aga veidi kohaldatud minu maitse järgi. Ma hakkan päris palju lähiajal sealsete retseptidega katsetama, et meie Itaalia reisiks valmistuda,  so fingers crossed, et need päris metsa ei läheks ja nii mõnigi neist ka teieni jõuaks. Seniks proovige kindlasti neid suussulavaid pallikesi to have multiple foodgasms.

500 g spinatit
200 g merevaiku
2 muna
100 g parmesani
Soola
Pipart
Muskaatpähklit
2-3 spl riivsaia
Jahu
Või

Kogusest piisab kuuele inimesele.

1. Kuumuta spinatit keskmisel kuumusel kuni see närbub pehmeks massiks.

2. NB! Kurna vesi välja. See samm on eriti oluline.

3. Sega omavahel merevaik, munad, parmesan, sool, pipar, muskaatpähkel ja riivsai.

4. Lisa segusse spinat.

5. Kata taldrik jahuga. Võta supilusikatäis segu, aseta see jahu sisse ja rulli käte vahel (vajadusel jahu juurde lisades) ümaraks palliks.

6. Lase potitäis soolatud vett keema ning hoolikalt kukuta pallid sinna. Vähenda kuumust, et vesi vaevu keeks. Kuumuta 3-5 minutit kuni pallid kerkivad pinnale.

7. Prae pannil võiga kuni kuldpruunid.

8. Serveeri koos riivitud juustuga.

Om nom nom on!

No comments:

Post a Comment